Roman- Casa cu cinci ferestre

Vă semnalez cu bucurie apariția romanului meu „Casa cu cinci ferestre”, 384 pg. Cartea a apărut la Editura UP din București, 2022. Editor Oana Arion, redactor carte Daniela Popa (Mulțumiri!)

Este al doilea roman publicat după cel de debut din 2010 „Departe spre acasă”, și a treia carte, după volumul de proză scurtă din 2017 „Desene cu se(crete)”.

Un roman la care am lucrat câțiva ani, cu o acțiune concentrată pe două lumi, lumea reală a capitalei țării noastre și undeva „între lumi”, o zonă fantastică, un Purgatoriu menit să ofere salvarea personajului principal Ruben.

Personajele sunt cinci frați, Sasha, Vlad, Cristian, Iudita și Ruben, care caută fiecare să se împace cu trecutul și să se vindece de o situație traumatizantă. Se mai caută și pe ei, deoarece au fost despărțiți în copilărie, nu se cunosc!

Vă aștept să treceți pragul „casei” mele, să descoperiți fiecare „fereastră”.

Am să închei prezentarea cu citatul uneia dintre primele cititoare ale cărții, Alina: „Vă felicit pentru carte! Am citit-o ieri, dar știți cum? Că abia o puteam lăsa din mână, nu m-am lăsat până nu am terminat de citit toată cartea.”

Casa cu cinci ferestre, poză de la Alina

Mulțumesc pentru semnele de citire, le aștept ca o recompensă pe măsura muncii din spatele acestui roman, care cuprinde sintetizarea unor ani, a unor întâmplări fericite și mai puțin fericite și a fost o terapie și pentru mine scriindu-l!

Cartea poate fi achiziționată de pe siteul editurii UP, link de comandă: http://www.edituraup.ro/cumpara/casa-cu-cinci-ferestre-claudia-peter-245

„Casa cu cinci ferestre” la Târgul de carte Bookfest, București 2022, alături de cărțile Editurii UP
Advertisement

4 thoughts on “Roman- Casa cu cinci ferestre

  1. Felicitări din nou, Claudia! Cât de curând vine vacanța, iar cartea ta e prima de pe lista lecturilor de vacanță. Abia aștept! Drum lung pe harta cititorilor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s